God of War maker werkt aan nóg een PS5-game

News
woensdag, 20 januari 2021 om 12:30
god of war 2f1622100933
Santa Monica Studio, de ontwikkelaar van God of War en Ragnarok, werkt naast het vervolg (voor nu bekend als Ragnarok) aan nóg een game. Het gaat om een nog onaangekondigde titel. Zo blijkt uit een vacature van de ontwikkelaar.
De vacature, waarin gezicht wordt naar een art director voor een onaangekondigde PS5-game, werd de wereld ingestuurd met een Twitter-bericht van Santa Monica Studio. Volgens de tweet wordt er gezocht naar een ervaren persoon die al aan AAA-titels gewerkt heeft. Hij gaat werken aan "de ontwikkeling van een nieuwe, nog niet aangekondigde titel".
Er wordt voor het nieuwe project gezocht naar iemand met een flinke bak ervaring. Zo wordt er gesproken over een veteraan in de industrie met een artistieke visie die een groot team aan gaat sturen op meerdere vlakken. Over de game zelf wordt niet gesproken, maar gezien de nieuwe God of War naar de PS5 komt lijkt het vrijwel een gegeven dat deze nieuwe game voor dezelfde console wordt ontwikkeld.

Nieuwe Santa Monica Studio titel misschien ook deels van grote namen uit de industrie

De nieuwe game die Santa Monica Studio in de maak heeft zal dus in ieder geval met één nieuwe kracht ontwikkeld worden die al een flinke dosis ervaring aan boord heeft. Die nieuwe persoon gaat misschien wel samenwerken met grote namen die inmiddels bij Santa Monica Studio werkt. Onlangs is de Amerikaanse studio namelijk ook al verrijkt met schrijfster Alanah Pearce en sound designer Beau Anthony Jimenez. Laatstgenoemde werkte onder andere aan The Last of Us Part 2.

Populair Nieuws

Laatste Reacties