Geliefde RPG komt snel naar Switch

News
zondag, 18 juni 2023 om 12:30
Nintendo heeft aangekondigd dat Fire Emblem: The Blazing Blade, de Game Boy Advance-game die oorspronkelijk werd uitgebracht in 2003, op 23 juni beschikbaar zal zijn in de Switch Online-bibliotheek.
De aankondiging van Nintendo vond plaats op Twitter, waarin ze onthulden dat spelers de rol zullen aannemen van Lyn, Eliwood en Hector, drie krijgers die een epische reis ondernemen om hun thuisland te beschermen tegen een opkomende dreiging. Om deze taak te volbrengen, moeten ze een machtig leger verzamelen dat in staat is om stand te houden tegen de duistere krachten die hun geliefde land bedreigen.
Fire Emblem: The Blazing Blade is een prequel van The Binding Blade en speelt zich af op het fictieve continent Elibe. Het vertelt het verhaal van Lyn, Eliwood en Hector, drie jonge heren die samen op een reis gaan om Eliwoods vermiste vader, Elbert, te vinden, terwijl ze een groter complot dwarsbomen dat de stabiliteit van Elibe bedreigt. De gameplay, die elementen overneemt uit eerdere Fire Emblem-spellen, biedt tactische gevechten tussen legers op een rastergebaseerde kaart.
  • Wist je dat XGN elke vrijdag een reageer & win heeft waarbij je kans maakt op te gekke prijzen? Deze week zijn dat kaartjes voor de film Hypnotic.

Meer games naar de Switch

Om Fire Emblem en de andere Game Boy Advance-games te kunnen downloaden, hebben spelers zowel Nintendo Switch Online als het Expansion Pack nodig. Andere games die naar de online-bibliotheek komen zijn: Mario Advance 4, Super Mario Bros. 3, WarioWare Inc: Mega MicroGames, Mario Kart: Super Circuit, Mario & Luigi: Superstar Saga, The Legend of Zelda: The Minish Cap en nog veel meer.

Populair Nieuws