Geen nieuwe Star Wars games bij EA Play

News
vrijdag, 16 juli 2021 om 9:30
guia de star wars jedi fallen order trucos y consejos para el padawan 155304f1605894773
Tijdens EA Play op 22 july gaan geen nieuwe avonturen getoond worden uit een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan. Zo laat het EA Star Wars Twitteraccount weten. Voor volgend jaar lijken alleen wel meerdere onthullingen op de planning te staan.
Via Twitter meldt het EA Star Wars-account het volgende: "We zullen geen nieuwe Star Wars games uit de doeken doen tijdens EA Play Live op 22 juli. We kijken er naar uit om volgend jaar onze visie voor een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan te vieren." De tweet doet direct vermoeden dat aankondigingen volgend jaar mogelijk tijdens Star Wars Celebration gedaan worden.
In 2022 is het namelijk weer tijd voor de grote viering rondom Star Wars. Star Wars Celebration staat voor 26 tot en met 29 mei 2022 namelijk weer op de planning. Bij zo'n event zouden nog vele andere studio's naast EA ook mogelijk hun nieuwe titels uit de doeken doen. Ubisofts Massive werkt immers aan een open-world Star Wars-titel, terwijl er ook geruchten gaan dat Aspyr aan een remake werkt van Knights of the Old Republic.
fallen order 2f1573761239

Nieuwe Star Wars games van EA

Voor EA lijkt het wel alvast duidelijk welke titel onthuld gaat worden volgend jaar. In 2019 verscheen de goed-ontvangen Star Wars Jedi: Fallen Order. De game leek destijds al geschikt om een grotere franchise te worden met meerdere delen en nadat iemand bij EA ook aangaf dat de reeks daar geschikt voor zou zijn, maakten veel fans het rekensommetje. Verwacht wordt dan ook dat Respawn Entertainment aan een vervolg werkt op Star Wars Jedi: Fallen Order.
Voor nu blijft dit alleen nog maar speculatie. Uiteindelijk is het afwachten tot EA (en de andere studio's) daadwerkelijk hun nieuwe titels uit de doeken doen, maar dat gaat dus nog wel even duren. Tot die tijd kun je wel met de next-gen versie van Fallen Order aan de slag.