Game of Thrones krijgt toch nog een ander einde na teleurstelling!

News
vrijdag, 24 januari 2020 om 10:55
Veel fans waren teleurgesteld doorhet einde van Game of Thrones. Gelukkig is er nu wel goed nieuws voor alle loyale Game of Thrones fans. George R. R. Martin, de schrijver van de boekenreeks waarop de serie is gebaseerd, maakt de laatste boeken af.
Niemand wist hoe het einde van de 'echte' Game of Thrones zou gaan aflopen. George R. R. Martin had namelijk het einde nog niet geschreven en hij was het ook niet van plan. Tot op heden dan, want de schrijver heeft besloten om toch het einde te schrijven. Fans krijgen nu eindelijk te weten hoe het echt zal aflopen met Jon Snow, Daenerys Targaryen en Cersei Lannister.
Het einde van het boek is anders dan dat van de serie. "Mensen kennen een einde, maar niet hét einde", vertelt de schrijver aan het Duitse Welt. De laatste twee boeken heten The Winds of Winter en A Dream of Spring. Wanneer deze uitkomen is nog niet bekend.
schermafbeelding 2019 10 29 om 212905f1631013773
De eerste zes seizoenen van Game of Thrones zijn gebaseerd op de boekenreeks van George R. R. Martin. Het verhaal is specifiek gebaseerd op de boekenreeks A song of Ice and Fire. En zoals velen misschien al weten waren de boeken daarna op. Dit betekent dat de makers van de serie zelf een verhaallijn moesten verzinnen. Iets waar veel kijkers het niet mee eens waren.
Volgens velen was het werk van het laatste seizoen 'afgeraffeld'. Er zijn zelf petities gestart om de makers te overtuigen het laatste seizoen opnieuw op te nemen. De petitie werd meer dan een miljoen keer ondertekend maar de makers laten zich niet overhalen. Maar nu er nieuwe boeken aankomen is er natuurlijk de kans dat er een nieuwe (en hopelijk ook beter) seizoen aan zal komen gebaseerd op het echte verhaal van George R. R. Martin. Zal de Game of Thrones cast weer bijeenkomen en de wereld redden van hun afgeraffelde seizoen? Of zullen ze net zoals de Avengers uiteen vallen?

Populair Nieuws