Wat ben jij momenteel aan het bingewatchen op Netflix?

Article
vrijdag, 24 januari 2020 om 13:30
last kingdomf1579861459
Netflix is een bron van ijzersterke series. De een na de andere komt naar het streamingplatform en is ideaal om te bingewatchen. Op de redactie houden we ook wel van een Netflix-sessie met een goede serie, waarbij we de ene na de andere aflevering verorberen. Dit is waar wij ons momenteel mee bezighouden. Wat ben jij momenteel aan het bingewatchen op Netflix?

Lucas

Voor mij was het lang wachten op seizoen 3 van The Last Kingdom, maar een tijdje terug stonden ze eindelijk live en kon ik los. Iedere dag 2 afleveringen in de trein kijken en als het kon ook nog eentje thuis. Met name het verhaal en de personages in deze serie vind ik top. Daarnaast zitten er momenten tussen in elk seizoen die zo vet zijn uitgedacht, dat ik soms met open mond zat te kijken. Laat seizoen 4 maar komen!
vikingsf1579861345

Remco

Op het moment ben ik de serie Vikings aan het bingen. Persoonlijk vind ik dit één van de beste series op Netflix. Dit vooral door het ijzersterke verhaal, de fantastische acteurs en de prachtige omgevingen waar de serie is gefilmd. Gelukkig zijn er genoeg seizoenen om te kijken (namelijk 5) en hier komt dit jaar ook nog eens een zesde seizoen bij.
sex educationf1579693695

Kevin

Op het moment ben ik niets aan het bingewatchen op Netflix. De series die ik wilde volgen hebben ik vrij recent nog allemaal in één ruk uitgekeken. Ik keek onlangs naar Sex Education seizoen 2. Uiteindelijk best een aanrader. Voor iedereen die nog wat meer informatie over de serie wil hebben: recent publiceerde XGN nog een artikel waarin ook werd gekeken naar waarom je deze serie nu wel of niet moet kijken. Daarnaast heb ik ook het tweede seizoen van You een paar weken terug helemaal afgekeken. Zowel Sex Education als You zijn perfecte series om op de achtergrond aan te hebben staan, terwijl je ook nog met andere dingen bezig bent.
mindhunterf1619776332

Ralph

Ik ben momenteel de serie Mindhunter aan het volgen. Het verhaal gaat over twee FBI-agenten die voor het eerst echt de psyche induiken van seriemoordenaars en wat hun drijft, in plaats van ze simpelweg neer te zetten als gestoorde gekken die niet te begrijpen zijn. De theorie-lessen die ze krijgen van gepakte moordenaars kunnen ze meteen goed gebruiken in de praktijk. Het acteerwerk is bovendien erg sterk en de jaren 70 worden lekker duister neergezet. De hand van Executive Producer David Fincher is duidelijk te zien! Het is te hopen dat seizoen 3 er uiteindelijk toch wordt gemaakt.