Gaat Ryan Gosling hoofdrol spelen in Nintendo Switch game-verfilming?

News
donderdag, 23 juni 2022 om 10:15
Ryan Gosling is één van de meest gewilde acteurs in Hollywood op het moment en de acteur heeft een uiteenlopende lijst aan rollen gespeeld. Als het aan de Japanse ontwikkelaar Suda51 ligt komt daar nog een heel interessante rol bij.
Goichi ‘Suda51’ Suda heeft met zijn studio Grasshopper Manufacture al een flink aantal unieke titels gemaakt. Denk daarbij aan games als Killer7, Lollipop Chainsaw en Killer is Dead, maar de meest bekende game is ongetwijfeld No More Heroes en de sequels. Zo verscheen vorig jaar no No More Heroes 3 voor de Nintendo Switch.
In een interview met Shacknews kwam een verfilming van No More Heroes ter sprake en wie Suda51 graag bij dat project zou willen zien. De Japanse ontwikkelaar hoefde daar niet lang over na te denken.

Bloederige Marvel games van Suda51?

Dat Suda51 kiest voor James Gunn als regisseur is niet heel verrassend. De ontwikkelaar heeft namelijk al eerder samengewerkt met Gunn voor Lollipop Chainsaw.
De Japanner schuift ook niet onder stoelen of banken dat hij zijn games graag verfilmd wil zien en hij zou het ook andersom willen doen. Suda is een groot fan van films als Deadpool en zou dan ook graag een Marvel game willen maken als een nieuwe IP voor Grasshopper Manufacture.