Foto's van Xbox series X prototype mogelijk gelekt

News
donderdag, 23 januari 2020 om 10:25
xbox series xf1634890970
Er zijn vermoedelijk foto's online gekomen van de Xbox series X. In de foto kan je de voor- en achterkant van het prototype zien. Dit betekent wellicht dat we weten wat voor aansluitingen de Xbox series X zal krijgen.
De foto's verschenen uit het niks op het internet. Gebruiker Currypanda plaatste de foto's op platform Neogaf, die daarena massaal op Twitter gedeeld werd door mensen. Currypanda laat in zijn post weten dat de foto's er niet alleen echt uitzien, maar dat het ook een officieel prototype is. Meerdere experts zijn op onderzoek uitgegaan om te kijken of dit klopt. Volgens velen gaat het echt om een prototype met authentieke hardware erin.
Dit betekent dat dit model geen geprint 3D-model is, maar een weggegeven prototype voor (waarschijnlijk) game-developers die werken aan hun Next-Gen titel. De foto's van het model bevestigen de eerdere gelekte foto's van de achterkant van Xbox series X.
De Xbox Series X heeft een interessant design. Een grote verticale sleuf aan de voorkant met een USB aansluiting en een Xbox Logo. Meer is er niet. De achterkant daarentegen toont ons veel meer van de nieuwe Xbox console. Zo zien we ventilatiegaten voor de warme lucht, optische audio aansluiting, één HDMI uitgang, ethernet aansluiting, twee USB-a poorten en een aansluiting voor voeding.
De smalle rechthoekige sleuf op de achterkant is daar mogelijk alleen voor het prototype. Dit kan er zijn om het prototype uit te testen en/of diagnostische taken uit te voeren. Er is een grote kans dat dit niet aanwezig zal zijn op de uiteindelijke release van de Xbox series X.
eo2uzs x0aat7cf1579770203
eo2uajzxkaaysqif1579770416
De foto's van de Xbox series X-prototype is al een vondst op zich, al is er meer. Op de foto kan je ook een barcode zien met een serienummer. Eén geniaal persoon dacht er vervolgens over na om het apparaat te registreren op zijn Microsoftaccount. Wonder boven wonder lijkt het ook nog eens te lukken. Uit zijn post valt op te maken dat het niet gaat om een vals nummer.
Vergeet niet dat De Xbox series X foto's die je hier ziet een prototype is en dus zal kunnen afwijken van de eventuele release. Neem dus altijd alles wat je ziet met een korreltje zout en misschien wat peper. Microsoft zelf heeft niets bevestigd.