Fortnite Party Royale brengt feesten, geen oorlog

  Fortnite heeft officieel bevestigd dat er een Fortnite Party Royale modus onderweg is. In deze modus draait het niet om elkaar overhoop schieten om de match te winnen, maar gaat het om een lekker feestje bouwen. De eerste details over de modus lees je hier!

  Tegenover Polygon bevestigt Epic Games dat er daadwerkelijk een Fortnite Party Royale modus onderweg is. Het doel van deze modus is plezier hebben met vrienden, waarbij er opdrachten zijn die voltooid kunnen worden. De modus wordt voor een gelimiteerde tijd toegevoegd.

  Party Royale eerder al gelekt

  Dat de nieuwe modus naar Fortnite zou komen werd eerder deze week al duidelijk dankzij een stel dataminers die de eerste details op Twitter deelden. Zo werd er onthuld dat er voor Party Royale een nieuw eiland op de planning staat. Dit eiland zou Papaya gaan heten.

  Bekijk hieronder de map van Fortnite Party Royale!

  Op het eiland zijn verschillende iconen te vinden. Hiervan wordt gedacht dat het de speciale activiteiten zijn. Op het moment is het nog niet duidelijk wanneer Fortnite Party Royale gaat lanceren. Een gloednieuwe, tijdelijke modus werd woensdag namelijk al gelanceerd, dus het kan nog wel even duren voordat Party Royale naar de game komt.

  Travis Scott in Fortnite

  Vorig weekend hield Fortnite een speciaal evenement in samenwerking met rapper Travis Scott. Hij gaf een speciaal optreden in de game waarbij hij meerdere nummers liet horen. Het evenement was een baanbrekend succes volgens maker Epic Games.

  Fortnite

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2017

  Meer over deze game

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.