EA storing zorgt voor problemen met FIFA 20

  Door een slechte server verbinding van EA kunnen veel spelers geen FIFA 20 spelen. Sinds vannacht schijnt er al een storing te zijn bij EA volgens Allestoringen.

  De FIFA 20 storing dook vanochtend rond 9:15 uur op en er worden massaal meldingen gedaan op Allestoringen. De teller staat inmiddels al op meer dan duizend meldingen.

  Andere EA games werken wel

  Hoewel de meeste meldingen over EA server verbinding gaan, lijkt het erop dat Battlefield en de Sims het wel nog doen. De storing lijkt dus alleen FIFA 20 te treffen.

  Hoe de EA storing is ontstaan is nog onduidelijk en wanneer deze opgelost zal zijn is ook nog niet bekend. Nu mensen veel meer thuiszitten wegens het coronavirus moeten zij zich onder meer vermaken met games, wat nu niet mogelijk is door de EA storing.

  FIFA 20 in de aanbieding

  Bijzonder is dat FIFA 20 nu ook nog eens in de aanbieding is. FIFA 20 is de deal van de week in de PlayStation Store en is tot en met 7 mei 2020 voor 19,59 euro te vinden. De game is met deze prijs nog nooit zo goedkoop geweest in de PlayStation Store. De laatste keer dat de titel in de aanbieding was, betaalde je 28 euro voor de footie.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.