Fortnite voegt Gangnam Style dans toe

News
maandag, 01 februari 2021 om 16:30
fortnite1f1636631438
K-pop fans en dansfanatiekelingen staat een leuke verrassing te wachten als ze Fortnite opstarten. Epic Games heeft namelijk de beroemde Gangnam Style dans toegevoegd aan de populaire battle-royale game.
Het was de zomerhit van 2012, de K-pop klassieker van Psy. Gangnam Style voerde maandenlang wereldwijd alle hitlijsten aan. Nu is het iconische dansje van het nummer eindelijk beschikbaar in Fortnite. Voor liefhebbers van K-pop en mensen die nog in 2012 leven dus ontzettend goed nieuws. Ook voor mensen die gewoon de nostalgie willen ervaren van het populaire dansje zal het een leuke toevoeging zijn.
Gangnam Style maakte K-pop veel populairder rond de wereld en was de eerste video op Youtube die een miljard keer bekeken werd. Inmiddels is de hit van Psy al bijna vier miljard keer bekeken en dat aantal zal alleen maar blijven stijgen nu het dansje verkrijgbaar is in Fortnite. Mensen die de rage namelijk niet meegekregen hebben in 2012 zullen er nu absoluut kennis mee maken.

De game van de dansjes

Fortnite staat natuurlijk bekend om alle dansjes die in de game zitten. Ze hebben over de jaren bijgedragen aan verschillende iconische trends. Zo erg zelfs dat voetballers ermee aan de haal gingen als ze een goal scoorden. Van de default dance tot aan de floss, Fortnite zet danstrends op de kaart voor een grote groep gamers. Gangnam Style was in 2012 natuurlijk al een trend, maar Fortnite zet met alle liefde het dansje weer opnieuw in de spotlight.