FIFA 22 pre-orderen doe je nu hier!

News
woensdag, 14 juli 2021 om 14:30
fifa 22f1626099250
Nog een paar weken wachten en dan kunnen we eindelijk met FIFA 22 aan de slag. Wil je de game op release in huis hebben, dan kan je FIFA 22 nu alvast in de pre-order zetten bij bol.com.
Zoals elk jaar komt EA ook dit jaar met een nieuwe footie. De eerste beelden van FIFA 22 zijn pas net getoond, maar de titel zal al verschijnen op 1 oktober. We hoeven dus nog maar even geduld te hebben voordat we weer de beste voetballers ter wereld onder onze knoppen krijgen.
Kan je niet wachten op de release van FIFA 22 en wil je de game vanaf dag één in huis hebben, dan kan je de titel nu alvast in de pre-order zetten op bol.com. De Nederlandse webshop accepteert vanaf nu namelijk reserveringen. Wanneer je FIFA 22 pre-ordert krijg je naast de game ook een FUT Team of the Week player item, Kylian Mbappe voor vijf wedstrijden in FIFA Ultimate Team, een FUT Ambassador Loan Player Pick en een Career Mode Homegrown Talent.

FIFA 22 nog realistischer

Voor de nieuwste editie van FIFA gooit EA er nog een schepje bovenop als het aankomt op het realisme. Zo is de keeper op de schop gegaan en zal hij een stuk intelligenter reageren en betrouwbaarder worden als het aankomt op het stoppen van schoten. Ook voegt EA nieuwe physics toe voor de bal, waardoor die echter dan ooit over het digitale gras zal rollen.
Voor de next-gen versies van FIFA 22 komt de ontwikkelaar met HyperMotion. Dit zal ervoor zorgen dat de bewegingen van spelers vloeiender en realistischer zullen zijn. Dat sluit mooi aan bij een nieuwe mechanic in de game, waarmee je zelf kan bepalen wanneer je een explosieve sprint inzet bij een aanval of verdediging.

Populair Nieuws