FIFA 21 Web App beschikbaar met eerste TOTW

  FIFA 21 nadert zijn releasedatum. De game is vandaag in early access gegaan en de webapp is al beschikbaar. In die laatste kun je al aan de slag met het Team of the Week (TOTW), je welkomstpakket en het verhandelen van spelers.

  FIFA 21 kan vanaf nu gespeeld worden in EA early access. Hiermee kunnen spelers alvast 21 uur aan de slag met de game om zo een voordeel te krijgen op de andere spelers. Daarnaast is de game al voorzien van de Web App die je in staat stelt om je welkomstpakket te openen en alvast spelers laat verhandelen.

  De Web App maakt het op die manier mogelijk om snel alvast een eerste berg coins bij elkaar te sprokkelen. Met die coins kun je later in de game weer spelers kopen om een ijzersterk FIFA 21-team samen te stellen. Je FIFA Points kun je nog niet gebruiken in de Web App.

  Naast Web App ook eerste Team of the Week bekend

  EA maakte daarnaast het eerste Team of the Week (TOTW) bekend. In dit team zijn spelers opgenomen die hoge ratings hebben. Onder andere Manchester United middenvelder Bruno Fernandes (rating: 88), Atlético Madrid speler Luis Suarez (rating: 88) en Leicester City centrumspits Jaimy Vardy (rating: 87) zijn in dit team opgenomen

  FIFA 21verschijnt voor Xbox One, PS4, PC en Nintendo Switch op 9 oktober. Later komt de footie ook naar Xbox Series X en PlayStation 5.

  FIFA 21

  Verkijgbaar vanaf 9 october 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.