Call of Duty Black Ops Cold War Zombies onthuld!

  De Zombies-modus voor Call of Duty Black Ops Cold War is onthuld door Activision. Middels een trailer heeft de uitgever de geroemde modus voor de nieuwe titel bekendgemaakt. Opvallend is de terugkeer van een oude favoriet.

  Treyarch heeft de nieuwe Zombies-modus voor Call of Duty Black Ops Cold War uit de doeken gedaan. Call of Duty Black Ops Cold War Zombies krijgt een nieuwe verhaallijn dat zich in de al bestaande wereld van eerdere Zombies-modi zal afspelen. Het verhaal zal op de nieuwe map Die Maschine afspelen, een speelveld dat flink wat knipogen naar Nacht der Untoten zal geven.

  Grigori Weaver, een karakter dat terugkeert uit de originele Black Ops, zal een team genaamd Requiem leiden tijdens de kruistocht door een verlaten WO2 bunker. Ook zal er een Russisch team in de Zombies-modus te vinden zijn, genaamd Omega Group. De twee verschillende groepen zullen dan ook voor meer variatie zorgen tussen de speelbare personages.

  Call of Duty Black Ops Cold War Zombies krijgt cross-play

  Call of Duty Black Ops Cold War Zombies zal tevens voorzien worden van zowel cross-platform en cross-generation play. Hierdoor kunnen spelers ongeacht op welk platform ze spelen (PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series, PC) samen met elkaar genieten van Zombies.

  Om ervoor te zorgen dat de modus lang gespeeld zal worden, krijgt Call of Duty Black Ops Cold War Zombies dan ook nog een Battle Pass-systeem. Deze zal samenwerken met de al bestaande Call of Duty Battle Pass die in Call of Duty Warzone en de multiplayer van Call of Duty Black Ops Cold War te vinden is. Het is nu dan ook mogelijk om je eigen loadout mee te nemen in Zombies.

  Verder zijn er ook nieuwe tactische opties toegevoegd aan Zombies. Zo zijn er verschillende graden van zeldzaamheid voor wapens, worden upgrades door middel van gameplay toegevoegd en komt er een Exfil-optie. Hierdoor kun je de map ontsnappen als je zeker weet dat je niet meer gaat winnen.

  Call of Duty: Black Ops Cold War

  Verkijgbaar vanaf 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.