Fall Guys seizoen 3 uit de doeken gedaan

News
donderdag, 26 november 2020 om 10:00
fall guys seizoen 3f1606378543
De grootste zomertitel van 2020, Fall Guys, heeft haar derde seizoen uit de doeken gedaan. De indiegame gaat het winterse weer opzoeken. Fall Guys seizoen 3 draagt de titel Fall Guys: Winter Knockout.
Nadat Fall Guys seizoen 2 de Middeleeuwen soldaat maakte, gaat seizoen 3 je niet snel in de koude kleren zitten. Sneeuwpoppen, pinguins en nieuwe obstakels staan op de planning voor het derde seizoen van Fall Guys. Op basis van de eerste foto lijkt de baan tevens spekglad te zijn.
Hoewel het thema van Fall Guys seizoen 3 geraden is, blijft de releasedatum nog even geheim. Verwacht wordt dat deze tijdens The Game Awards onthuld wordt. Maker van The Game Awards, Geoff Keighley, kondigde eerder al aan dat Fall Guys daar aanwezig zou zijn. Dit jaar vindt de ceremonie plaats op 10 december (in de nachtelijke uren van 11 december voor Nederland).
Check hieronder de aankondigingstweet van Fall Guys seizoen 3.

Fall Guys hype lijkt te dalen

Waar Fall Guys met haar release in augustus iedereen in de ban hield, lijkt de hype inmiddels een beetje over zijn piek te zijn. Waar ontwikkelaar Mediatonic waarschijnlijk hoopte om andere succesvolle ongoing games te achtervolgen (Rocket League, Fortnite), hoor je de laatste tijd nog maar weinig over de game.
In de titel neem je het met zestig spelers tegen elkaar op in de hoop om als laatste over te blijven. De winnaar wordt beloond met een kroon. Deze kun je vervolgens weer gebruiken om je personage een compleet nieuwe look te geven.

Populair Nieuws

Laatste Reacties