Facebook en Instagram kampen met grote storing

News
dinsdag, 05 maart 2024 om 16:50
facebookf1613037002
Momenteel werken Facebook en Instagram voor veel mensen niet naar behoren. De social media-platformen kampen nu namelijk met een grote storing.
We maken vandaag de dag veel gebruik van social media. Op die manier kunnen we in contact blijven met een grote sociale kring, zonder dat je daarvoor elkaar iedere week hoeft te zien. Maar soms wordt ook duidelijk hoe kwetsbaar te systemen achter social media zijn.
Dat is nu ook goed duidelijk geworden. Volgens Allestoringen.nl kampen Facebook en Instagram, allebei platformen van techgigant Meta, namelijk met een grote storing. Over Facebook zijn er sinds dinsdagmiddag ruim 57.000 meldingen binnengekomen en bij Instagram is de teller opgelopen tot ruim 21.000. Veel mensen hebben dus last van de storing bij de social media-platformen.

Wanneer is de storing opgelost?

Het is dan ook te hopen dat de storing snel is opgelost. Door de storing is het namelijk niet mogelijk om in te loggen op de apps, waardoor het onmogelijk is om Facebook of Instagram te gebruiken. Meta heeft alleen nog niet laten weten hoe lang de storing precies zal duren of wat de reden is voor de technische problemen.