F1 GP van Monaco 2022 trakteert kijkers met zeer fijn tijdschema

News
maandag, 23 mei 2022 om 11:30
si202205083076 newsf1652258966
Dit weekend is het tijd voor de volgende race in het Formule 1 seizoen. Max Verstappen staat eerste en heeft de mogelijkheid om zijn voorsprong op Charles Leclerc nog verder te vergroten door in Monaco te winnen. De F1 GP van Monaco 2022 brengt dan een vernieuwd tijdschema met zich mee.
Net als vorig weekend staat voor Monaco ook een lekker tijdschema op de planning. Dit keer is het wederom een race waarvoor je niet de gehele nacht wakker hoeft te blijven, zoals bij de race in Miami het geval was. De Europese tijden worden in Monaco ook gewoon aangehouden.
Dit wil zeggen dat je lekker overdag de wekker kunt zetten om tijdig in te schakelen voor de race.. De vrije trainingen en de kwalificatie zijn, net als de race zelf, allemaal in de middagen van het weekend.

F1 GP van Monaco 2022 kan Verstappen een voorsprong bezorgen

Het raceweekend in Monaco kan voor Max Verstappen een mooi resultaat opleveren. Grootste concurrent voor de titel dit jaar, Charles Leclerc, heeft nog nooit een goede race gereden op zijn thuisbasis. De Monegask viel in Spanje ook al uit, waardoor Max Verstappen de leiding overnam in het klassement. Het uitvallen van Leclerc in Monaco zou voor Max niet slecht zijn, want als de Nederlander eerste eindigt komt hij daarmee nog eens 25 punten los van de Monegask. Of dat lukt, zien we dit weekend pas.
Wederom is het te hopen dat Viaplay de beeldkwaliteit tegen die tijd compleet heeft opgelost. Ook in Spanje bleek de streamingdienst geen hoge ogen te gooien, waardoor tal van gebruikers de race slecht konden zien. Zelfs de Consumentenbond is het opgevallen en die heeft de streamingdienst nu ook op de vingers getikt. Nu is het alleen nog afwachten om te zien of de waarschuwing effect heeft.