Extra veel dollars en goud te verdienen in PvP-modi in Red Dead Online

News
woensdag, 06 mei 2020 om 9:35
red dead online gunslingerf1588750362
In het Wilde Westen werd er flink wat afgeschoten en deze week zal dat waarschijnlijk ook gedaan worden in Red Dead Online. Spelers kunnen namelijk flink wat verdienen in de Showdown Series en paardenraces.
Goed nieuws voor liefhebbers van PvP. Deelnemers van Showdown Series krijgen met de wekelijkse update normaal een speciale variant erbij, maar deze week kunnen ze rekenen op een stuk meer. Voor elk potje dat je tot het einde meemaakt in races en de Showdown Series, krijg je namelijk 25 procent meer dollars en goud. Bovendien krijg je ook nog eens twee keer zoveel ervaringspunten.
Het extra goud dat je spaart kan je meteen gebruiken voor het aanschaffen van één van de speciale rollen, als je die nog niet allemaal hebt vrijgespeeld. Alle rollen zijn deze week aan te schaffen voor vijf minder goudstaven dan normaal.

De voorjaarsuitverkoop

De Doldwaze Dagen met kortingen lopen ook nog verder. Zo krijg je vijftig procent korting op bijna alle artikelen bij de Wildernis Outfitters en kan je in de catalogus van Wheeler, Rawson & Co. flinke aanbiedingen vinden voor alle repeaters, hoeden en broeken.