Epische Marvel game gratis in de Epic Games Store

News
vrijdag, 05 januari 2024 om 9:30
epic gamesf1645113725
De laatste week van de Epic Games Holiday Sale is ingegaan en Epic Games doet dat met een gratis game die de naam eer aan doet. In de gratis game van deze week is een van de beste Marvel games van de laatste jaren, die terecht prijzen als Best Narrative en Best Soundtrack gewonnen heeft.
De Holiday Sale is bijna ten einde, maar Epic Games laat dat niet gebeuren zonder nog met een prachtige gratis game weg te geven. Deze hele week kunnen PC gamers de Marvel game Guardians of the Galaxy gratis scoren.

Marvel: Guardians of the Galaxy gratis in de Epic Games Store

Wie de Guardians of the Galaxy game opstart moet even slikken. De guardians lijken niet precies op hun evenknie uit de films, maar dat went gelukkig heel snel. Wat zeker wél gebleven is, is de onderlinge dynamiek tussen de Guardians. Of je nu aan het exploreren bent op een vreemde planeet of in gevecht bent met een enorm monster, niemand is te beroerd om commentaar te leveren op een mislukt schot of een verkeerde beslissing.
Het is aan jou als Star-Lord om het team bij elkaar te houden, ondanks je overduidelijke incompetentie, die de Guardians meermalen diep in de problemen weet te krijgen. Zo weet hij de Guardians diep in de schulden te krijgen na een mislukte poging een zeldzaam monster gevangen te nemen in de Quarantine Zone.
Om die schuld af te lossen bedenkt hij een plannetje om door de gevaarlijke Lady Hellbender te bedonderen, wat ook al niet zo lekker loopt. De Guardians raken verzeild in een plot waarbij -zoals gewoonlijk- het voortbestaan van het heelal op het spel komt te staan.

Ook komend jaar gratis games in de Epic Games Store

In tegenstelling tot veel andere 'gratis' games zijn de wekelijkse gratis games in de Epic Games Store echt gratis. Je hoeft er niets voor te doen, behalve het claimen van de game. Je hebt er geen abonnement voor nodig en hoeft er geen andere aankoop voor te doen!
Eenmaal geclaimed blijft de game voor altijd van jou. Wie regelmatig games in de Epic Games Store claimt heeft zo al honderden gratis games weten te scoren, waaronder Death Stranding, Homeworld Remastered Collection, Fallout New Vegas, Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War, Shadow Tactics - Aiko's Choice, Dishonored en nog veel meer.
Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Hieronder zitten bekende namen als Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Let op: je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17.00 uur en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.