Epic laat ons donuts bakken in grappige gratis game

News
donderdag, 20 juni 2024 om 17:00
epic gamesf1645113725
Donuts zijn er in heel veel soorten en maten. Epic Games laat je deze week gratis experimenteren met vorm en toppings van deze zoete lekkernij.
Wekelijks geeft Epic Games één of meer games gratis weg. Wie deze games wekelijks binnenhaalt heeft inmiddels helemaal gratis een enorme library aan games opgebouwd. Deze week komt daar een leuke game bij, waarin een donutbakkerij centraal staat.
Je gaat niet zelf aan de slag met deeg, toppings en ovens, maar je geeft je donutfabriek vorm zodat alles helemaal automatisch en - hopelijk - vlekkeloos verloopt.
Door transportbanden verplaats je de donut langs de verschillende robots die het deeg vormen, de donut bakken, het glazuur aanbrengen en de decoratie erop sprenkelen.
Freshly Frosted biedt maar liefst 144 verschillende uitdagingen waarin je moet splitten, pushen, samenvoegen, klonen, teleporteren en meer om de ideale donut te kunnen produceren.
Dit keer dus geen schiettent in de gratis game, maar een relaxte game waarin lekkere deegwaar centraal staat.

Rumble Club

Ook deze week heeft Epic Games een extraatje voor wie graag gratis games speelt. Rumble Club is een gratis multiplayer game die veel weg heeft van Fall Guys. Met tot twintig medespelers stap je in de arena met als doel om als laatste over te blijven en je concurrenten weg te werken. Last man standing dus.
Om je op weg te helpen kan je via Epic Games nu een bonuspack scoren met daarin een gratis We Gamin' emote, 1000 coins en 200 gems, waarmee je nieuwe outfits voor je karakter aan kan schaffen.

Elke week gratis games in de Epic Games Store

In tegenstelling tot veel andere 'gratis' games zijn de wekelijkse gratis games in de Epic Games Store echt gratis. Je hoeft er niets voor te doen, behalve het claimen van de game. Je hebt er geen abonnement voor nodig en hoeft er geen andere aankoop voor te doen.
Eenmaal geclaimd blijft de game voor altijd van jou. Wie regelmatig games in de Epic Games Store claimt heeft zo al honderden gratis games weten te scoren, waaronder Death Stranding, Homeworld Remastered Collection, Fallout New Vegas, Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War, Shadow Tactics - Aiko's Choice, Dishonored en nog veel meer.
Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Daar zijn bekende namen bij, zoals Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Let op: je kunt de wekelijkse gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17.00 uur en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen.
Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt, is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.