Epic Games Store is begonnen met de Holiday Sale!

News
vrijdag, 18 december 2020 om 17:15
immortals fenyx risingf1615542255
Veel gamers weten tegenwoordig dat ze hun zuurverdiende centen het beste tot het einde van het jaar kunnen bewaren, dankzij de vele uitverkopen die er dan zijn. De Epic Games Store is daar nu als één van de eerste mee begonnen met de Holiday Sale!
Epic heeft de laatste paar jaar flinke stappen gezet in de wereld van digitale winkels en launchers, tot groot ongenoegen van Steam en een aantal gamers. Niet iedereen is namelijk blij met timed exclusives die Epic ‘koopt’ bij ontwikkelaars en uitgevers. Toch genereert Epic steeds meer vertrouwen dankzij vele games die tijdelijk gratis worden weggegeven. Zo kan je bijvoorbeeld nu Oddworld: New ‘n’ Tasty gratis downloaden in de Store en gisteren was dat nog Pillars of Eternity en Tyranny.

Holiday Sale van start

Niet alle games zijn natuurlijk gratis op de Epic Games Store, maar een groot aantal AAA titels zijn momenteel wel flink in de aanbieding in de digitale winkel. Epic is namelijk vandaag begonnen met de Holiday Sale, dat doorloopt tot en met 7 januari. Deze games zijn momenteel onder andere in de aanbieding, maar daar zal de komende tijd nog meer bij komen:
Heeft één van de aanbiedingen jouw aandacht getrokken? Of wacht je nog op een andere titel? Check hier nu het overzicht van alle games in de aanbieding!