Holiday Sale in de Epic Store: korting, coupons en gratis games!

News
woensdag, 13 december 2023 om 17:00
epic games store holiday salef1702464427
Het is feest in de Epic Games Store. Epic is gestart met de Holiday Sale en doet dat met veel aanbiedingen, een coupon voor extra korting en natuurlijk met gratis games!
De wintersale is van start in de Epic Games Store. Dat betekent heel veel aanbiedingen, extra couponkorting op bijna alles, extra cashback punten en natuurlijk gratis games.

Coupon voor extra korting

Black Friday markeerde de terugkeer van de Epic Coupon en wel beter dan ooit. In plaats van 25 procent korting, gaf de coupon maar liefst 33 procent korting op vrijwel alles in de Epic Store.
Ook bij de Epic Games Holiday Sale is de Epic Coupon weer van de partij. Dat betekent een extra korting van 33 procent op elke aankoop van meer dan 14,99 euro. De coupon kan gecombineerd worden met bestaande aanbiedingen. Zo kan je bijvoorbeeld Hogwarts Legacy nu kopen voor slechts 24,11 euro!
Dat is natuurlijk niet de enige korting die in de Epic Store te vinden is. Dankzij Billbil-Kun wisten we al dat we de volgende deals mochten verwachten:
Bij elke aankoop krijg je in de Epic Games Store een Epic Rewards bonus, die je weer kan gebruiken voor een volgende aankoop. Normaliter is deze bonus 5 procent, maar tijdens de wintersale is deze bonus verdubbeld naar 10 procent. Dus naast de korting en coupon krijg je ook nog eens een 10 procent Epic Reward bonus, die je voor je volgende aankoop kan gebruiken. Korting op korting op korting dus!
gbpo ffxmaewmqg1f1702481814

Mystery game: Destiny 2 Legacy Collection

Elk jaar is de wintersale iets om naar uit te kijken. Dat is niet alleen vanwege de vele kortingen, maar vooral ook vanwege de gratis games! Eerdere jaren gaf Epic Games tijdens de sale elke dag een nieuwe gratis game weg.
Dat lijkt dit jaar anders te gaan. We krijgen nog steeds gratis games, maar de eerste game blijft meteen zeven dagen beschikbaar, dus van 13 t/m 20 december. Blijft het daarbij? Nee, de sale duurt dit jaar langer dan ooit, tot 10 januari. Dat betekent dat we diverse weken aan gratis games tegemoet mogen zien.
De eerste gratis game is inmiddels bekend en dat is Destiny 2 Legacy Collection. Je kan deze epische shooter van Bungie gratis scoren tot en met 20 december. De Legacy Collection bevat de uitbreidingspakketten The Witch Queen, Beyond Light, en Shadowkeep, dus je hebt meteen flink wat content om te tanden in te zetten!