Epic Games sluit Holiday Sale gratis games af met een enorme knaller!

News
donderdag, 29 december 2022 om 17:30
holiday sale epicf1671524943
Helaas, het is alweer de laatste gratis game van de Holiday Sale in de Epic Store. Maar, Epic sluit af met een grote game die zeker de moeite waard is!
Helaas, de Holiday Sale in de Epic Games Store loopt ten einde. De sale zelf loopt nog een weekje door, maar vandaag is de laatste dag dat we een gratis game krijgen. Deze game blijft een week lang beschikbaar, waarna het reguliere ritme van één game per week weer hervat zal worden. Maar. Epic sluit de reeks wel af met een flinke klapper!
De afgelopen dagen wagen een feest voor fans van gratis games. Elke dag gaf Epic een nieuwe game vrij en uiteraard was ook meester-lekker billbil-kun weer van de partij om regelmatig de games van tevoren alvast bekend te maken. Maar, zelfs billbil-kun hield voor vandaag de kaken op elkaar. Volgens hem was de game die we mochten verwachten een grote AAA game, die het verdiende om niet gespoiled te worden. Toch gaf de aanwijzing van Epic zelf al uitsluitsel: het silhouet van vandaag was onmiskenbaar: Dishonored.
Elke dag zullen wij de lijst met gratis games aanvullen. De afgelopen dagen kon je de volgende games claimen:
15 december: Bloons TD 6
16 december: Horizon Chase Turbo
17 december: Costume Quest 2
18 december: Sable
19 december: Them Fighting Herds
20 december: Wolfenstein: The New Order
21 december: LEGO Builders Journey
22 december: Fallout, Fallout 2 en Fallout Tactics
23 december: Encased
24 december: Metro: Last Light Redux
25 december: Death Stranding
26 december: F.I.S.T. Forged in Shadow Torch
27 december: Severed Steel
28 december: Mortal Shell
Vandaag kunnen we dus Dishonored scoren in de Epic Games Store
epic couponf1671367867

Gratis games in de Epic Games Store

Fans van gratis games zonder abonnement zijn goed af bij Epic Games. Epic geeft al tijden wekelijks gratis games weg en daar hoef je niets voor te doen. In tegenstelling tot veel abonnementsvormen als Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold en Humble Choice zijn de games echt helemaal gratis en blijven ze zonder enige abonnementsvorm van jou.
Naast de dagelijkse gratis games tijdens de Holiday Sale heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Hieronder zitten bekende namen als Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Let op: Tijdens de Holiday Sale je kan de gratis games alleen in de periode tussen vandaag 17.00 uur en 16:59 morgen claimen. Daarna verschijnt er weer een nieuwe gratis game in de Store! Eenmaal geclaimed blijft de game natuurlijk voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.
De Epic Games Store giveaways zijn nu ten einde. Vanaf volgende week krijgen we weer elke donderdag een gratis game voorgeschoteld.

Populair Nieuws