Epic Games luistert Mega Sale op met een hele gratis gameserie!

News
donderdag, 26 mei 2022 om 17:30
epic gamesf1645113725
De Mega Sale is een week onderweg en Epic Games luistert dat op met weer een puike gratis game. Vorige week was dat Borderlands 3. Dit keer krijgen we zelfs een hele gamesserie in één keer!
Wekelijks geeft Epic Games op donderdag één of meer gratis games weg in de Epic Games Store. Meestal wordt daarbij ook meteen bekendgemaakt welke game(s) de week daarna volgen. Dat is nu anders.
Tijdens de Epic Mega Sale vertelt Epic niet wat de game voor de komende week is, dat blijft een verrassing tot het laatste moment. Het wachten is wel beloond, de nieuwe gratis game mag er zeker weten. Eigenlijk is het niet één game, maar een hele games-serie.
Deze week krijgen we de Bioshock Collection, bestaande uit BioShock Remastered, BioShock 2 Remastered en BioShock Infinite: The Complete Edition. Alle games zijn voorzien van alle DLC, dus dat betekent enorm veel uren gameplezier in Rapture en Columbia! Bioshock Collection is weer de hele week te claimen in de Epic Games Store.

Te water en in de lucht...

De Bioshock serie wordt terecht gezien als een van de beste verhalende first person shooters aller tijden. In Bioshock daal je af naar de onderwaterwereld van Rapture, een onderwaterstad gesticht door Andrew Ryan als utopische wereld afgescheiden van de bovenwaterwereld.
De utopie is echter wreed verstoord door een burgeroorlog waar jij als hoofdpersoon middenin verzeild geraakt bent. Tijdens je omzwervingen door Rapture kom je de inmiddels befaamde Big Daddies tegen, die samen met hun Little Sisters de onderwaterwereld onveilig maken.
In Bioshock 2 keer je terug naar Rapture, maar dit keer in de vorm van een van de Big Daddies, genaamd Subject Delta. In tegenstelling tot de overige Daddies heb jij wel nog enige zelfbeschikking en je moet op zoek naar je verloren Little Sister.
Bioshock Infinite is het derde en voorlopig laatste deel in de serie. In dit deel gaan we niet meer terug naar Rapture, maar juist de lucht in. Ditmaal spelen we als Booker DeWitt, die ingehuurd is om een meisje te redden uit de zwevende stad Columbia.
Alledrie de games zijn prachtige games die zeker de moeite waard zijn om uit te proberen. Die kans heb je nu, de games zijn gratis in de Epic Games store te krijgen!

Bioshock Collection nu gratis te claimen in de Epic Games Store

Fans van gratis games zonder abonnement zijn goed af bij Epic Games. Epic geeft al tijden wekelijks gratis games weg en daar hoef je niets voor te doen. In tegenstelling tot veel abonnementsvormen als Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold en Humble Choice zijn de games echt helemaal gratis en blijven ze zonder enige abonnementsvorm van jou.
Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Hieronder zitten bekende namen als Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Epic Games geeft dus deze week de Bioshock Collection weg, maar helaas weten we ook deze week niet wat de gratis game van volgende week gaat worden. Dat blijft nog even een verrassing!
Let op: je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17:00 en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.
epic mega couponf1652973292

Meer dan 1600 titels in de Epic Games Store Mega Sale

Is de gratis game niet aan jou besteed? Epic houdt jaarlijks diverse grote sales, maar de Mega Sale is toch wel een van de grotere. Tijdens deze Sale staan er meer dan 1600 titels met kortingen tot maar liefst 75 procent in de Store, waarbij bij de games vanaf 15 euro ook nog eens de couponkorting van 25 procent afgetrokken kan worden.
Overigens is de kortingscoupon natuurlijk ook te gebruiken bij games die niet in de aanbieding zijn. Dit is dus een uitgelezen moment om die nieuwe game met flinke korting te scoren (zei daar iemand LEGO Star Wars the Skywalker Saga?). Wil je helemaal geen geld uitgeven? Dat kan ook, tijdens de Mega Sale geeft Epic Games vier gratis games weg. Vorig jaar was één van de gratis games NBA 2K21, dus de verwachtingen zijn hooggespannen!

Populair Nieuws