Epic Games laat je flipperen met gratis game

News
donderdag, 24 maart 2022 om 16:00
epic gamesf1645113725
Het is weer donderdag en dat betekent een nieuwe gratis game in de Epic Games Store. Deze week mogen we flipperen met een demonische game! Ook weten we wat de gratis game van volgende week gaat worden en dat zijn er zelfs twee!
Het is weer donderdag, tijd voor een nieuwe gratis game in de Epic games Store! Epic geeft wekelijks een nieuwe game gratis weg, die de hele week te claimen is in de Store. Deze week krijgen we een leuke game voor de flipperfans! Deze week is dat een uurtje eerder omdat in Engeland de zomertijd al is ingegaan en hier in Nederland nog niet. De gratis game van deze week is Demon's Tilt, een flipperkast met maar liefst drie niveaus en SHMUP en Hack 'n Slash elementen! Elk speelveld concentreert zich op een andere demon, Lilith, Hermit en Zodiac en elk heeft zijn eigen objectives. De actie op het speelveld kan heerlijk chaotisch worden met veel special effects en vuurwerk.

In Demon's Tilt gratis te claimen in de Epic Store

Let op: je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17:00 en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.

Populair Nieuws