Epic Games geeft kleurrijke game en meer gratis weg

News
donderdag, 29 september 2022 om 17:00
epic gamesf1645113725
Wekelijks geeft Epic Games gratis games weg. Deze week geeft Epic een bijzonder kleurrijke game weg en kunnen we gaan vliegen met drones! Voeg snel de games toe aan je collectie!
Elke donderdag is het feest in de Epic Games Store. Epic trakteert ons dan op gratis games waar we helemaal niets voor hoeven te doen! Ook deze week is Epic in een gulle bui en schotelt de Store ons maar liefst twee gewilde games voor!

Runbow

De eerste gratis game deze week is een kleurrijke. Runbow is een party platformer waarin je het met acht anderen kan uitvechten in kleurrijke omgevingen, waarbij de platformen veranderen met een swipe over de achtergrond. Zodra je de achtergrond verandert, verandert ook wat je van de platformen kan zien. Zie je het niet, dan is het er niet! Door tactisch te swipen kan je letterlijk de grond onder je vijanden vandaan swipen! Runbow bevat honderden levels, lokale en online multiplayer, vijf verschillende game modi en negentien karakters, genoeg om je lange tijd bezig te houden dus!

The Drone Racing League Simulator

Kortweg DRL genoemd is deze game de ultieme droom van wie wil droneracen maar geen geld of kunde heeft om een echte drone te vliegen. In DRL Simulator kruip je achter de controller van je eigen virtuele drone en doe je mee aan de hoog-intensieve droneraces over tracks die rechtstreeks uit de Drone League overgenomen zijn. Je bouwt je drone gaandeweg steeds verder uit tot je de ultieme drone onder de knoppen hebt. Heb je even geen zin om te racen, dan kan je de Mega City verkennen in free-roaming of ga je in Search and Destroy op jacht naar ballonnen om te laten knappen. DRL Simulator is de droom van elke aspirerende drone-vlieger, dus nu is je kans!

Gratis games in de Epic Games Store

Fans van gratis games zonder abonnement zijn goed af bij Epic Games. Epic geeft al tijden wekelijks gratis games weg en daar hoef je niets voor te doen. In tegenstelling tot veel abonnementsvormen als Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold en Humble Choice zijn de games echt helemaal gratis en blijven ze zonder enige abonnementsvorm van jou.
Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Hieronder zitten bekende namen als Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Let op: je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17.00 uur en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.

Populair Nieuws

Laatste Reacties