Epic Games geeft kattige game gratis weg

News
vrijdag, 29 december 2023 om 9:00
epic gamesf1645113725
Het einde van het jaar nadert en Epic Games verwent ons de jaarwisseling door met gratis games. Ook vandaag heeft Epic weer een gratis game in petto en dit keer is dat een flink kattige game. We gaan op een Kat-vontuur! (nee dat is niet onze pun)
Het jaar is bijna ten einde maar Epic Games houdt maar niet op met gratis games weggeven! Ook vandaag is het weer raak en heeft Epic een gratis game voor spelers op PC in petto. Vandaag mogen gamers een leuke kat-gebaseerd avontuur starten. Maar let op, de game is slechts nog tot 17:00 uur gratis te claimen in de Epic Games Store!

Cat Quest gratis in de Epic Games Store

Cat Quest zit vol kattenhumor en slechte katten-woordgrappen. Dat niet alleen, het is ook een leuke RPG waarin je een groot avontuur aangaat om de slechte Drakoth en je gekidnapte zusje terug te vinden. Onderzoek de enorme wereld van Felingard, onderzoek kerkers en zoek geweldige loot.
Cat Quest heeft alles wat je van een RPG verwacht: een karakter dat je uit kan bouwen, equipment die je kan verbeteren en een uitgebreid vechtsysteem, dat gepaard gaat met een uitstekende eigen soundtrack.

Elke dag een nieuwe mystery game

Elk jaar is de wintersale iets om naar uit te kijken. Dat is niet alleen vanwege de vele kortingen, maar vooral ook vanwege de gratis games! Eerdere jaren gaf Epic Games tijdens de sale elke dag een nieuwe gratis game weg.
Dit jaar gaat dat iets anders. De eerste week gaf Epic Games alleen Destiny 2 Collection weg, die een week lang te claimen was. Inmiddels geeft Epic al dagen elke dag een nieuwe gratis game weg. Na DNF Duel, Melvor Duel, Art of Rally, Fallout 3 en Ghostwire: Tokyo blijft de game van vandaag nog tot tot morgen 17:00 uur beschikbaar, waarna een nieuwe game in de Epic Store gratis te claimen is. Uiteraard laten wij jullie weten welke gratis game dat morgen is.

Populair Nieuws