Eerste gratis Cyberpunk 2077 DLC komt begin 2021

  Spelers die momenteel wel genieten van Cyberpunk 2077 hebben goed nieuws gekregen van CD Projekt RED. De ontwikkelaar geeft nu namelijk aan dat de eerste gratis DLC voor de game begin 2021 zal verschijnen.

  De laatste weken hebben de reputatie van CD Projekt RED niet veel goed gedaan. De Poolse studio was daarvoor namelijk juist een publiekslieveling. Dat komt mede door de gratis DLC die de ontwikkelaar maakt voor het games en de bijkomende jarenlange support. Zo kreeg The Witcher 3: Wild Hunt meerdere gratis DLC-pakketten met interessante content.

  Datzelfde plan heeft CD Projekt RED ook voor Cyberpunk 2077. De eerste vruchten die gamers daarvan kunnen plukken zullen begin 2021 verschijnen. Dat blijkt uit een nieuwe website die de ontwikkelaar in het leven heeft geroepen voor Cyberpunk 2077. Daarop is te lezen wanneer de eerste gratis DLC moet verschijnen voor de game. Wat de DLC precies zal omvatten is nog niet bekend, daar zal de studio later meer duidelijkheid over verschaffen.

  Drukke tijden voor CD Projekt RED

  De ontwikkelaar zal het alleen wel druk hebben. Niet alleen moet de nieuwe DLC namelijk worden gemaakt, maar na de mislukte lancering moet CD Projekt RED er ook alles aan doen om de PS4- en Xbox One-versie zo snel mogelijk op te lappen. Na release bleken die versies namelijk een slechte performance te hebben, er slecht uit te zien en ook nog eens vol te zitten met bugs en glitches. De PC- en next-gen-versies hebben een stuk minder problemen.

  Cyberpunk 2077

  Verkijgbaar vanaf 10 december 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.