Eerste Call of Duty Modern Warfare 2 spec-ops features onthuld

News
woensdag, 19 oktober 2022 om 14:30
call of duty modern warfare 2 spec opsf1666179563
Call of Duty Modern Warfare 2 moet een volwaardig nieuw deel in de serie worden. Naast een campaign en multiplayer is ook de spec-ops terug van weggeweest. Ontwikkelaar Infinity Ward heeft nu de eerste spec-ops features onthuld.
Dat de nieuwe Call of Duty een spec-ops modus zou krijgen, was al wel langer bekend. Maar tot op heden had Infinity Ward nog weinig details gedeeld over het co-op onderdeel van de game, tot vandaag. In een nieuwe blogpost deelt de ontwikkelaar een eerste lading features die spelers in spec-ops mogen verwachten.
Zo biedt de modus bij launch in totaal drie missies waar je mee aan de slag kunt. Binnen die missies maakt Call of Duty Modern Warfare 2 gebruik van verschillende klassen waar je uit kunt kiezen, bestaande uit een Assault, Medic en Recon optie. Elke klasse heeft zijn eigen gadgets, PvE-bonussen en andere features. Zo kan een Recon-speler losgaan met een heartbeat sensor, terwijl een Medic rondrent met een Revive Pistol Field Upgrade om teamleden snel op de been te helpen.

Call of Duty Modern Warfare 2 spec-ops krijgt later extra content

Alle klassen zijn verder te upgraden met Spec Ops sterren die je behaalt door het voltooien van missies. Het wordt aangeraden om één kit tot minstens level vijf te upgraden voor je aan de slag gaat met de Raid die later dit jaar moet verschijnen in de game.
Alle spec-ops missies spelen zich volgens Infinity Ward af in Al Mazrah, dezelfde locatie waar spelers in november ook rondrennen als Warzone 2.0 uitkomt. Er is in ieder geval genoeg te doen als Call of Duty Modern Warfare 2 op 28 oktober beschikbaar wordt.

Populair Nieuws