Eerste blik op Robert Pattinson als Batman!

News
vrijdag, 14 februari 2020 om 14:28
mv5bmji4mjc5odiwof5bml5banbnxkftztcwnzewmzq3oa at at v1 sx1443 cr001443999 alf1581676439
Het gaat dus echt gebeuren, 'The Batman' komt eraan! Regisseur Matt Reeves heeft donderdag de allereerste beelden van Robert Pattinson als de iconische DC superheld onthuld. In het korte fragment krijgen we op een mysterieuze wijze een allereerste blik op het nieuwe kostuum.
De nieuwe clip die Reeves online heeft gezet geeft ons een eerste blik van Robert Pattinson in volledig kostuum. Er wordt ingezoomd op een aantal details van het pak, waaronder de iconische vleermuis op Pattinson's borst. Het filmpje eindigt met een close-up op Robert Pattinsons' gezicht en zijn scherpe kaaklijn die onder het bekende masker goed te zien is.
Ook krijgen we een eerste sneak preview van de soundtrack, gecomponeerd door Michael Giacchino. De duistere, onheilspellende muziek past overigens perfect in het thema dat Matt Reeves voor de film in gedachte heeft. Hij wil vooral een duister detective verhaal neerzetten.
Door de jaren heen hebben er flinke veranderingen rondom de Batman film plaatsgevonden. Zo werd in 2014 het nieuws naar buiten gebracht dat Ben Affleck zou terugkeren als de vleermuisheld, ook zou hij de film zelf schrijven en regisseren. Toch liet Affleck het project in 2017 vallen en Matt Reeves nam het van hem over. Robert Pattinson zal nu de iconische rol op zich nemen. Daarnaast heeft 'The Batman' een ontzettend sterke cast waaronder Zoë Kravitz als Catwoman, Jeffrey Wright als commissaris James Gordon en Colin Farell als The Penguin. 'The Batman' zal 25 juni 2021 in de bioscoop te zien zijn.

Populair Nieuws