Eerste aflevering The Last Of Us is langer dan sommige films

News
vrijdag, 30 december 2022 om 11:30
the last of us part 1f1672329827
We lijken te zijn beland in een tijdperk waarin streamingdiensten hebben besloten dat afleveringen enorm lang moeten duren. De eerste aflevering van The Last of Us duurt namelijk langer dan sommige films.
Een paar weken geleden gingen er geruchten rond over de eerste aflevering van de serie. HBO heeft nu via een tijdschema bevestigd dat de eerste aflevering van The Last Of Us maar liefst 85 minuten zal duren.
Het complete seizoen zal uit negen afleveringen bestaan. De eerste aflevering zou oorspronkelijk twee afleveringen moeten zijn, maar die is gecombineerd in één aflevering. Vandaar dat die zo lang zal duurt.

Verhaal van de eerste game

In de serie zullen we veel bekende acteurs en actrices te zien krijgen. De hoofdrollen in The Last of Us worden gespeeld door Bella Ramsey (Ellie) en Pedro Pascal (Joel), die we kennen van Game of Thrones. Ook Gabriel Luna (Tommy) en Nico Parker (Sarah) hebben een rol in de serie. Andere acteurs en actrices in de serie zijn Nick Offerman, Anna Torv en Merle Dandridge.
Ashley Johnson en Troy Baker, die de rollen van Ellie en Joel in de games spelen, hebben andere kleine rollen binnen de nieuwe serie gekregen. Op 16 januari zal de eerste aflevering van The Last Of Us te zien zijn in Nederland op HBO Max. In het eerste seizoen zullen we het verhaal van de eerste game zien.

Wat te verwachten van aflevering 1?

The Last Of Us heeft veel iconische scenes, maar de hartverscheurende openingsscène kan algemeen als een van de topmomenten worden beschouwd. Aflevering 1 zal waarschijnlijk deze scene bevatten, wat de beslissing tot een lange eerste aflevering verklaart.
Officiële foto’s uit de HBO-serie bevestigen al dat er meer scenes van voor de uitbraak van het virus getoond zullen worden.