EA Sports FC spelers kunnen grote prijs winnen

News
dinsdag, 01 augustus 2023 om 14:30
ea sports fc 24 haalandf1689331167
EA Sports FC 24 ligt volgende maand al in de winkel. Ondanks de naamsverandering zal er veel vertrouwd blijven ten opzichte van FIFA, maar er worden ook nieuwe features geïntroduceerd. Spelers kunnen nu namelijk een prestigieuze prijs winnen in de game.
Voetbal is een teamsport, maar de individuele bijdrage van een specifieke speler moet soms ook erkend worden. Daarom reikt het Franse magazine France Football al meer dan 60 jaar de Ballon d’Or uit aan de beste speler van het seizoen. In Nederland is de prijs beter bekend als de Gouden Bal.
EA mag dan geen partner meer zijn van de FIFA, maar heeft nu wel een deal voor de Gouden Bal. In EA Sports FC kunnen spelers de prijs nu winnen. Als je in de Player Career-modus een bijzonder sterk seizoen speelt, kun je de bal winnen.

Gouden Bal niet in elke versie van EA Sports FC 24?

Wanneer je de Gouden Bal wint gaat dat natuurlijk gepaard met een grote uitreiking. Opvallend genoeg is die exclusief voor de current-gen versies van de game en dus niet voor de PS4, Xbox One of Switch-versies van EA Sports FC 24. Het is onduidelijk of alleen de animatie ontbreekt in last-gen versies, of dat de Bal ook niet te winnen is op oudere consoles.
Daar zullen we uiteindelijk vanzelf achterkomen. De release van EA Sports FC is namelijk niet meer zo ver weg. De game verschijnt op 29 september, precies in de periode die we gewend waren van FIFA.

Populair Nieuws

Laatste Reacties