EA presenteert drie EA Originals tijdens EA Play

News
vrijdag, 19 juni 2020 om 12:30
lost in randomf1592556441
EA heeft tijdens de EA Play presentatie maar liefst drie nieuwe Originals gepresenteerd. De games zijn afkomstig van Final Strike Games, Hazelight Studios en het Zweedse Zoink.
Tijdens de EA Play heeft EA speciaal tijd ingeruimd voor hun Originals programma. Met dit label ondersteunt EA kleinere studio's. Tijdens de presentatie werden drie nieuwe games aangekondigd, te weten Rocket Arena van Final Strike Games, It Takes Two van Hazelight Studios en Lost in Random van Zoink. Elke game werd van een trailer voorzien.

Rocket Arena

Final Strike is de studio achter Rocket Arena, een game die focust op de multiplayer. De helden-arena-shooter support cross-play en biedt spelers en teams de mogelijkheid om met raketten rond te vliegen met een een verscheidenheid aan helden. Het spel biedt aanpasbare speelstijlen en zeer competitieve actie.
Rocket Arena speelt zich af in Crater. In de gameplay staat het creatief gebruik van raketten centraal. Niet alleen kunnen rocket launchers gebruikt worden in gevechten, je kan er ook helden mee te lanceren nar de ander kant van de map.
De game zal seizoensgebonden evenementen bevatten met gratis content, waaronder nieuwe helden, maps en in-game evenementen. De game staat gepland voor een lancering op 14 juli op PlayStation 4, Xbox One en PC via Origin en Steam, waarna het eerste seizoen begint op 28 juli.

It Takes Two

Deze game is afkomstig van Hazelight Studios, de studio die eerder A Way Out en Brothers, a Tale of Two Sons maakte. A Way Out onderscheidde zich doordat de game alleen in co-op te spelen was en samenwerken centraal stond in een poging uit de gevangenis te ontsnappen.
Ook It Takes Two zal deze co-op benadering gebruiken. Spelers zullen de krachten moeten bundelen in een "wild en wonderlijk avontuur". It Takes Two zal in 2021 verschijnen. Op welke platformen dat zal zijn, is nog niet bekend gemaakt.

Lost in Random

Het Zweedse Zoink kennen we van enigszins bizarre titels als Stick It to the Man, Flipping Death, maar ook van het prachtige Fe en Ghost Giant. Deze studio brengt nu Lost in Random, een gotisch, sprookjesachtig actie-avontuur, met een moderne boodschap. De game draait om Even en Dicey, een levende dobbelsteen.
Samen beginnen ze aan een gevaarlijke reis, waarbij ze moeten leren het onbekende te omarmen en te roeien met de riemen die ze hebben, in een poging de vloek van Random te verbreken. Lost in Random zal ook in 2021 uitkomen voor PlayStation 4, Xbox One, Switch en PC via Origin en Steam.

Populair Nieuws

Laatste Reacties