EA maakt populaire game ineens helemaal gratis

News
woensdag, 14 september 2022 om 17:30
the sims 4f1663168972
EA heeft een aantal grote franchises in zijn stal, van het explosieve Battlefield tot aan rustige titels als het populaire The Sims. Voor fans van die laatste reeks is er nu goed nieuws, want The Sims 4 wordt gratis!
The Sims is al jarenlang een household name als het gaat om sim games. De games zijn namelijk perfect om even aan het echte leven te ontsnappen en je eigen familie te maken, een huis voor ze te bouwen en ze op hun eigen levenspad te sturen. Sinds release is The Sims 4 dan ook al tientallen miljoenen keren verkocht.
Heb je de game nog niet, maar wil je het wel uitproberen, dan is er nu goed nieuws. EA en ontwikkelaar Maxis hebben namelijk bekendgemaakt dat The Sims 4 gratis wordt. Vanaf 18 oktober zal de game kosteloos te downloaden zijn voor PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S.
De gratis versie van The Sims 4 betreft de base game, dat betekent dat je wel gewoon de verschillende uitbreidingen moet kopen - waar er ondertussen al enorm veel van zijn uitgekomen.

"Nu The Sims 4 base game gratis wordt, is het team meer toegewijd dan ooit om nieuwe en betekenisvolle ervaringen voor de spelers te maken. We zullen in de toekomst dan ooit nieuwe release packs, Kits en Sims Delivery Express Drops blijven brengen."

Nieuwe uitbreidingen voor The Sims 4

Op de dag dat The Sims 4 gratis wordt, zullen EA en Maxis ook een livestream organiseren op YouTube en Twitch. Tijdens de stream zal meteen onthuld worden waar de ontwikkelaar momenteel aan werkt voor de game. Spelers die The Sims 4 al hebben, krijgen een Desert Luxe Kit als cadeau.