Update - E3 2020 is gecanceld vanwege het coronavirus

News
woensdag, 11 maart 2020 om 17:05
xgn google image
Door het coronavirus worden er links en rechts evenementen afgelast over de hele wereld en het lijkt erop dat de E3 er ook aan moet geloven. Dat melden meerdere bronnen.
De E3 2020 zou volgens planning dit jaar gehouden worden van 9 tot en met 11 juni, maar dat feestje gaat niet meer door volgens Bloomberg. De officiële aankondiging zou later vandaag moeten volgen.
De website is overigens niet de enige bron die met dit nieuws komt. Zo roept uitgever Devolver Digital mensen op om hun vluchten en hotelboekingen voor de E3 alvast te annuleren en Jason Schreier van Kotaku claimt hetzelfde te hebben gehoord.

Spannend E3 in het verschiet

De aankomende E3 zou een spannende editie worden voor veel gamers. Met de PlayStation 5 en Xbox Series X in het verschiet zouden veel ontwikkelaars en uitgevers voor het eerst hun next-gen games laten zien. De organisatie van de beurs zou volgens bronnen nu opties verkennen om een online E3-evenement deze zomer te houden.

Update - Officieel geannuleerd

De organisatie van de Electronics Entertainment Expo, beter bekend als de E3, heeft laten weten dat het evenement officieel is afgelast. Dat wordt gemeld op de website van de beurs.
De organisatie laat ook weten dat het aan het overleggen is met de standhouders om een online evenement plaats te laten vinden in juni.
Dit artikel is origineel geplaatst op 11 maart 2020 om 8:36.

Populair Nieuws

Laatste Reacties