Dune Part 2 trailer laat de nieuwe cast in actie zien

News
vrijdag, 30 juni 2023 om 13:30
rsz dune st 5 jpg sd high copyright c 2020 warner bros entertainment inc all rights reserved photo credit courtesy of warner bros pictures and legendary picturesf1700149552
Warner Bros. heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Dune Part 2, het vervolg op het epos uit 2021. Deze keer krijgen we de nieuwe cast in actie te zien.
Toen Dune in 2021 verscheen in de bioscopen, was het onduidelijk of het verhaal nog wel afgemaakt zou worden. Warner Bros. had namelijk geen groen licht gegeven voor een sequel. Gelukkig kreeg regisseur Denis Villeneuve toestemming om Dune Part 2 te maken en in mei kregen we de eerste beelden van de film te zien.
Daar is nu nog een uitgebreide trailer bij gekomen. In de tweede trailer zien we voornamelijk bekende gezichten. Zo sluit Paul Atreides (Timothée Chalamet) zich aan bij de Fremen, zien we Chani (Zendaya) eindelijk echt in actie en zien Stellan Skarsgard en Dave Bautista er weer angstaanjagend uit als de leiders van House Harkonnen.
Maar de trailer laat ook nieuwe gezichten zien. Zo komt Christopher Walken voorbij als Emperor Shaddam IV, degene die voor de oorlog op Arrakis heeft gezorgd. Als je trouwens niet wil worden gespoiled, dan is het beste om de trailer niet te kijken, want er wordt namelijk duidelijkheid gegeven over een belangrijk personage uit de eerste film.
Bekijk hieronder de nieuwe trailer van Dune Part 2:

Wanneer komt Dune Part 2 uit?

Als je wil genieten van het epos in de bioscoop, dan moet je nog eventjes geduld hebben. De releasedatum voor Dune Part 2 staat namelijk gepland voor 2 november 2023. In tegenstelling tot het eerste deel zal de nieuwe film niet meteen beschikbaar zijn op streamingdienst HBO Max. Er wordt waarschijnlijk vastgehouden aan de ‘vertraging’ van 45 dagen.