Downton Abbey nu op Netflix te zien

News
maandag, 16 augustus 2021 om 11:00
netflixf1671701243
Netflix heeft weer een topper toe mogen voegen aan haar aanbod. De bekende streamingdienst heeft alle 52 afleveringen van Downton Abbey nu op Netflix toegevoegd. De bekroonde serie over de familie Crawley kun je per direct checken!
Downton Abbey wist met zes seizoenen in 2010 tot en met 2015 veel kijkers te vergaren. De dramaserie die zich tussen het jaar 1912 en 1926 afspeelt wist met 52 afleveringen flink te imponeren en won over de jaren dan ook flink wat Emmy's. Dit kwam mede door het verhaal en de grote cast.
In de serie staat de familie Crawley centraal, een rijke familie in Engeland die van alle luxe voorzien is. Toch is er genoeg drama te vinden in het reusachtige landhuis door de gebeurtenissen uit de tijd. Het zinken van de Titanic en de Eerste Wereldoorlog laten namelijk diepe littekens achter bij de bewoners van Downton Abbey.

Downton Abbey kent een flinke cast

De cast staat onder leiding van Hugh Bonneville als Robert Crawley, de Earl van Grantham en Elizabeth McGovern als zijn vrouw Cora Crawley, de Countess van Grantham. Toch zijn dat niet de grootste namen in de serie. Het is namelijk Maggie Smith, Robert Crawley's moeder Violet, de Dowager Countess van Grantham, die de show steelt volgens vele fans en critici.
Toch zijn er nog vele andere personages te vinden in de serie. De castlijst is dan ook bijna net zo groot als die van Game of Thrones, de fantasieserie die rond die tijd ook enorm populair was. Je kunt Downton Abbey nu zelf op Netflix kijken.

Populair Nieuws