Documentaire Harry & Meghan pakt record op Netflix

News
maandag, 19 december 2022 om 15:00
harry meghan limited series episode 2 2085491 00 46 34 06 2797045f1671440360
Vorige week is de eerste helft van de documentaireserie over prins Harry en zijn vrouw Meghan massaal bekeken op Netflix. In meer dan 28 miljoen huishoudens is de serie bekeken volgens de streamingsdienst.
Dit is een record voor een documentaire in een eerste week vertelt Netflix. Welke documentaires daarvoor de hoogste aantallen scoorden is niet bekend. Volgens vakblad Variety stonden alleen Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez en Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel in de eerste dagen van verschijnen in de top 10 van de best bekeken titels.
Vorige week donderdag verschenen de eerste drie afleveringen van de docuserie. In de documentaire wordt verteld over hun ontmoeting en de last die ze hadden van de Britse paparazzi. De laatste drie delen zijn eind vorige week uitgekomen en nu te bekijken op Netlix.
In de laatste drie delen zal Meghan meer vertellen over de 'oorlog' tegen haar in de vorm van vermeende negatieve briefings tegen het echtpaar vanuit het paleis. “Je ziet het gewoon gebeuren”, zegt ze.
harry meghan archival photobooth 1f1671440533

Stapje terug

In de serie vertellen prins Harry en Meghan waarom ze een stapje terug hebben gedaan binnen het Britse koningshuis. De Britse pers zegt dat Harry en Meghan in de serie oorlog verklaard hebben aan het koningshuis.
Het echtpaar was al eens eerder te gast bij Oprah voor een interview. In dat interview kwamen veel spraakmakende onderwerpen naar voren, zo werd verteld dat 'een familielid' zich zorgen maakte over 'hoe donker' de huid van baby Archie zou zijn. Veel fans hoopte dat in deze documentaire antwoord gegeven werd op welk familielid die opmerking maakte. Het antwoord blijft na deze documentaire nog steeds onduidelijk.
Binnenkort zal prins Harry een biografie uitbrengen en zou daarom informatie achterhouden voor de documentaire. Veel mensen denken dat de documentaire een promotiestunt is voor Harry zijn aankomende biografie.
Alle delen van Harry & Meghan zijn nu te zien op Netflix.