DJ Tony Junior gooit PS4-controllers kapot

  Dat frustraties hoog kunnen oplopen bij games is een algemeen feit. Genoeg mensen hebben het wel eens meegemaakt en ragequitten vervolgens. DJ Tony Junior brengt de term ‘ragequit’ toch wel naar een hoger niveau.

  Iedereen heeft het wel een keer mee gemaakt, iets in de game blijft fout gaan, je gaat elke keer dood of in online modus word je elke keer gedood. Op een bepaald punt is de maat vol en hangt het er per persoon vanaf hoe je handelt. De een doet de console uit en legt de controller maar even weg, de ander gooit de controller weg of sloopt deze.

  DJ Tony Junior kwam deze frustraties tegen in Apex Legends, waar hij maar gedood bleef worden. Zijn Instagram-verhaal vertelde genoeg, op de grond lagen drie PlayStation 4 controllers die compleet gesloopt waren. Hij brengt ze alle drie nog even in beeld en gooit ze daarna weg. Van de controllers is niet veel meer over.

  Apex Legends

  Apex Legends heeft geen story mode, maar is wel een geweldige toevoeging aan het battle royale genre. Het doel van de game is om te strijden voor geld en de roem die een winnaar met zich mee brengt. De game is simpelweg aan zetten en overleven in een battle royale.

  Naast gamen zien we dat Tony tijdens de crisis bezig is met sporten, een nieuwe camera en gaf hij laatst een gratis optreden online dat bizar lang duurde.

  Apex Legends

  Verkijgbaar vanaf 2019

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.