Dit is de trailer van La Casa De Papel seizoen 4

  Gisteren is de nieuwe trailer van La Casa De Papel seizoen 4 online gekomen. Het vierde seizoen van de serie zal op 3 april op Netflix komen. Als we de trailer moeten geloven, belooft het weer veel goeds.

  Netflix

  Je hebt vast wel eens de serie gezien of voorbij zien komen, La Casa De Papel. Een serie die over 8 criminelen die samen met hun gijzelaars zichzelf opsluiten in de koninklijke munt in Spanje. Ondertussen probeert een crimineel meesterbrein, ook wel bekend als de professor de politie te slim af te zijn om hun plan uit voeren. In het tweede seizoen komt de politie bijna achter de identiteit van de professor. In het derde seizoen gaat het verzet van de criminelen en de professor door en richten ze zich op een nieuw plan op de Blanco de España.

  Seizoen 4

  In de trailer van het vierde seizoen zien we hoe de criminelen proberen goudstaven te stelen uit de bank in Spanje. Maar terwijl ze dat doen zitten ze opgesloten. Ook zien we dat de professor denkt dat Lissabon geëxecuteerd is en dat het team het zwaarder heeft dan ooit. Vanaf volgende maand kun je kijken hoe het allemaal afloopt met onze criminelen uit La Casa De Papel.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.