Dit is de laatste speler in het FIFA 23 Team of the Year!

News
maandag, 30 januari 2023 om 11:30
fifa 23 mbappef1663854796
Elk jaar komt EA met een Team of the Year, waarbij de beste spelers van het seizoen worden uitgelicht. Voor FIFA 23 is nu ook de allerlaatste speler bekendgemaakt, die gekozen is door de community zelf.
EA Sports heeft onthuld dat Erling Haaland van Manchester City de twaalfde man van het FIFA 23 Team of The Year (TOTY) is geworden en daarmee de laatste plaats inneemt in het TOTY. Na de bekendmaking van het FIFA Team of the Year XI konden fans in de game zelf stemmen op hun favoriete twaalfde man en die speler is nu toegevoegd aan het ultieme team van het jaar.

Indrukwekkende statistieken van Haaland

Fans konden stemmen in FIFA Ultimate Team. Hier behaalde Haaland maar liefst 60 procent van de stemmen en passeerde daarmee Federico Valverde van Real Madrid en ploeggenoot João Cancelo van Manchester City. De statistieken van Haaland waren verbazingwekkend in 2022: 37 doelpunten in 32 wedstrijden, 120 schoten en 34 gecreëerde kansen.
Haaland begon zijn Manchester City-carrière met een knaller: hij verbrak het record van meeste doelpunten in de eerste 5 (9) en 10 (15) Premier League wedstrijden en werd daarnaast ook de eerste speler die in de eerste 4 uitwedstrijden scoorde.
Haaland's Team of the Year-kaart is vanaf nu beschikbaar in FUT. De andere spelers in het FIFA 23 Team of the Year zijn hier te vinden op de website van EA.

Populair Nieuws