Disney kondigt nieuwe Ant-Man film aan en veel meer Marvel projecten!

News
vrijdag, 11 december 2020 om 11:00
marvels avengers spidermanf1600074664
Afgelopen dinsdag kon je op XGN.nl lezen dat er later deze week groot Marvel en Star Wars nieuws naar buiten zou gaan komen. Donderdag organiseerde Disney namelijk ‘Inversters Day 2020’ voor haar Marvel Studios en LucasFilm-projecten. Maar wat heeft Disney allemaal precies bekendgemaakt?

Heb je pen en papier bij de hand?

Te veel om op te noemen! We hebben het dus een beetje verspreid over meerdere artikelen, maar misschien wel het belangrijkste: Disney heeft een heleboel nieuwe Marvel projecten aangekondigd! Heb je pen en papier bij de hand? Want er komt een heleboel moois aan wat Marvel betreft!

Welke gave Marvel films komen eraan?

Om te beginnen verschijnt volgend jaar de derde Ant-Man film, die door zal gaan onder de naam Ant-Man and the Wasp. Daarnaast zullen Ms. Marvel en Monica Rambeau hun opwachting maken in Captain Marvel 2. In the Multiverse of Madness zal Doctor Strange verbinding maken met de gebeurtenissen van Spider-Man 3, Xochitl Gomez gaat Miss America Chavez spelen. En als kers op de taart gaat Christian Bale Groot the God Burther spelen in Thor: Love and Thunder.
guardians of the galaxy 3 begint in 2020 met filmen 150246 1f1643202045

Disney kondigt vele MCU Series aan

Ben je nog niet helemaal enthousiast? We hebben nog meer! Er zijn namelijk ook een aantal MCU Series aangekondigd! Er komt namelijk een serie genaamd Secret Invasion met Nick Fury en Samuel L. Jackson. Er komt een Ironheart serie met Dominique Thorne. Er komt een serie genaamd Armor Wars, een serie rondom Baby Groot en er verschijnt in 2022 een Guardians of the Galaxy Special. Als je als Marvel fan nu nog niet enthousiast bent weten wij het ook niet meer. Maar Disney maakten nog veel meer moois bekend, maar daarvoor moet je even de andere berichten op XGN.nl checken.