Disney deelt uit op haar verjaardag!

News
donderdag, 23 september 2021 om 11:00
marvelf1631608005
12 november is het Disney+ Day. Een speciaal moment voor Disney, en om dit moment te vieren komen er allerlei nieuwe (en oude) series en films naar Disney Plus.
Op deze feestdag van Disney+ komt er een Marvel Cinematic Special online. Disney heeft grootse plannen om van 12 november een echte feestdag te maken, en deze speciale Marvel Cinematic Special maakt er deel aan uit. Ze doen dit omdat 12 november een belangrijke dag is voor de streamingdienst, toen ging Disney+ namelijk voor het eerst live.
Disney brengt die dag een aantal nieuwe maar ook bekende films en series naar de streamingdienst. Ook komt er dus een speciale viering van het Marvel Cinematic Universe met een spannende blik op de toekomst. Ook zullen die dag films zoals Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings, Jungle Cruise, Home Sweet Home Alone (en nog meer) online komen op Disney+. Er zal ook een Star Wars special over Boba Fett verschijnen.

Maar wacht, er is meer op de verjaardag!

Waar deze Marvel Special over zal gaan is nog onbekend. Het enige wat we weten is dat het naar de toekomst zal kijken. Voor Marvel fans is er voorlopig dus genoeg content op dit platform, want de serie What If…? draait ook nog steeds vrolijk door. Daarnaast is de serie Loki ook een aanrader, maar echt fans hebben die waarschijnlijk al gezien.
Spider-Man: No Way Home komt ongeveer een maand later uit dan gepland. En volgend jaar kunnen de MCU fans uitkijken naar Doctor Strange and the Multiverse of Madness, Thor: Love and Thunder, Black Panther: Wakanda Forever en The Marvels. Daarnaast krijgen bekende superhelden als Hawkeye en Ms. Marvel hun eigen serie.