Disney+ Day 2022 trapt in september D23 Expo af met Marvel, Star Wars en meer

News
woensdag, 01 juni 2022 om 11:00
disneylogof1632855639
Disney Day is elk jaar dé dag dat Disney de release van Disney+ viert. Dit jaar krijgen we weer toffe sneak peeks van Star Wars, Marvel en meer als Disney+ Day op 8 september de D23 expo aftrapt.
Dat maakte Marvel via een officiële tweet bekend. Met de tekst 'Mark. Your. Calenders' laat de tweet je weten dat ons straks weer iets tofs vanuit Disney+ te wachten staat als op 8 september de D23 Expo los barst. De datum van de D23 Expo is dit jaar een andere dan afgelopen jaar, want toen werd het event afgetrapt op 12 november, precies een jaar na de lancering van de streamingdienst. Dit jaar is het dus twee maanden eerder smullen van bergen aan Disney-nieuws en content.

Disney+ evenement zal ons meenemen naar eind 2022 en begin 2023

Het evenement van Disney+ zal content ons trakteren op allerlei voorproefjes die vanuit Anaheim, Californië worden gepresenteerd op 9,10 en 11 september. Via de website D23expo.com kun je nog tickets bemachtigen, mocht je toevallig in de buurt zijn. Voordat dat gebeurt, is er dus een scala aan onthullingen en voorproefjes vanuit de stream die ongetwijfeld wereldwijd weer goed bekeken zal worden.
Een ding dat al bekend is over Disney+ Day 2022 is dat we vanaf 8 september van de komende live action film Pinocchio met Tom Hanks als Gepetto kunnen bewonderen op de streamingdienst. Daarvan kun je hieronder de trailer alvast checken:

Disney+ Day onthullingen geven ruimte voor opvolgende seizoenen

Afgelopen jaar kwam Disney op Disney+ Day met een heel scala aan releases voor de streamingdienst. Daarnaast kregen we toffe voorproefjes te zien van Moon Knight, She-Hulk en Ms. Marvel. Nu het eerste seizoen van Moon Knight erop zit, zou het zomaar kunnen dat we meer horen over seizoen 2 van de serie, maar ook meer te zien krijgen van die andere Marvel serie die nog een nieuw seizoen krijgt. Loki seizoen 2 is namelijk al bevestigd, maar we missen nog een cruciaal element: een datum!
Los van Marvel onthullingen zal Disney ongetwijfeld met een Star Wars gerelateerde onthulling of aankondiging komen, naast een aantal Disney onthullingen. Hoewel alles nog pure speculatie is, is het nu al smullen in aanloop naar september.

Populair Nieuws