Dirt 5 krijgt grafische update op Xbox Series X

News
zondag, 27 december 2020 om 11:30
dirt 5 5f1601979769
DIRT 5, de vrij recentelijk uitgebrachte racegame, heeft een grafische update gekregen op de Xbox Series X. Deze game, die eindeloos veel opties biedt, ziet er vanaf nu beter uit dan dat eerst als je met 120 frames per second aan het racen bent. DiRT 5 brengt voor racegame liefhebbers een volledig nieuwe ervaring.

Minder goed dan PS5

Na de launch van DiRT 5 op zowel de Xbox Series X als de PlayStation 5, viel het op dat de game er wat beter uitzag op de PlayStation 5. Hierdoor besloten de makers van de game, Codemasters, dat DiRT 5 een update moest krijgen voor de Xbox Series X. Deze is nu dus ook gekomen, waardoor ook de Xbox gamers van de game kunnen genieten met enorm goede graphics.
dirt 5 1f1605052371

Bugs

Uiteindelijk blijkt het dat deze grafische achterstand op de Xbox Series X te maken had met een bug. Deze versie van de game was dus eigenlijk niet minder goed ingesteld, maar kende gewoon een vervelende glitch waardoor de game wat minder mooi was. Het lag dus niet aan een verschil van kracht.
Er wordt door Codemasters momenteel ook gewerkt aan andere bugs in de game, voor zowel de Xbox Series X als de PlayStation 5. Nu deze eerste update ook nog eens is toegepast is DiRT 5 nog beter dan dat het al was. Je kan racen op ontzettend veel vette plekken en met 120 frames per second racen. Dit maakt DiRT 5 een hele nieuwe ervaring voor racegame liefhebbers.
Hebben jullie last gehad van de minder goede graphics op DiRT 5? Laat het ons weten met een reactie!

Populair Nieuws