Destiny 2: Beyond Light trailer toont meer van stasis subklasse

  Tijdens gamescom Opening Night Live 2020 heeft Bungie nieuwe beelden van Destiny 2: Beyond Light gebracht. De trailer werpt een licht op de nieuwe kracht stasis die de game flink gaat veranderen.

  De Destiny 2 Beyond Light trailer die tijdens gamescom 2020 uitgezonden werd geeft een nieuwe blik op de actie die we mogen verwachten van stasis. De kracht zal je nieuwe voordelen geven in het gevecht tegen de nieuwe dreiging in de game. Elke klasse in de game gebruikt stasis op een unieke manier in de game.

  Zo kan de kracht gebruikt worden door de Warlock Shadebinder om vijanden letterlijk op hun plek te bevriezen, kan de Hunter Revenant met stasis vijanden extra ijs schade toebrengen en zal de Titan Behemoth een schokgolf met ijspegels voor zich uit de grond laten komen. Het lijkt erop dat de Behemoth ook een soort ijsschild kan maken om zichzelf te beschermen.

  Check de Destiny 2: Beyond Light Stasis trailer hieronder:

  Destiny 2: Beyond Light brengt naast stasis een duistere setting

  In Destiny 2: Beyond Light gaan de Guardians naar een compleet ‘nieuwe wereld’ genaamd Europa. Dit is een bevroren maand van Jupiter, waar onder het ijs verborgen geheimen liggen. Daarbij duikt er een nieuw gevaar op als een eeuwenoud piramideschip het landschap van Europa in schaduw hult. Spelers moeten in het nieuwe verhaal alles op alles zetten om het rijk ten val brengen en er zelf levend vanaf te komen. Het nieuwe hoofdstuk in Destiny 2 zal naast het nieuwe verhaal een compleet nieuwe raid met zich meebrengen: Deep Stone Crypt. Hier horen natuurlijk gloednieuwe beloningen en nieuwe uitrusting bij.

  Destiny 2: Beyond Light komt op 10-11-2020 uit voor PlayStation 4. De game zal ook een upgrade naar PS5 krijgen zodra de console beschikbaar is. In de PlayStation Store is al een pre-order optie voor 49,99 euro.

  Destiny 2

  Verkijgbaar vanaf 6 september 2017

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.