Komt Demon's Souls toch naar de PS4?

News
donderdag, 17 juni 2021 om 12:30
demonssoulsf1623919910
Het lijkt erop dat Demon's Souls misschien toch nog naar de PS4 komt. Dat blijkt uit een bestand wat in de PS4 database is verschenen voor de remake.
De Demon's Souls Remake van Bluepoint Games kwam gelijktijdig uit met de PS5 en was gelijk een mooie showcase van waar de next-gen console toe in staat is. De verwachting was dan ook dat de game nooit zou verschijnen op PS4, omdat die console het gewoon niet aan zou kunnen. Toch lijkt het er nu op dat daar in de toekomst misschien verandering in komt. Er is namelijk een PS4 versie voor de Demon's Souls Remake verschenen in de PlayStation database.
Nou zegt dit niet heel erg veel, want het kan ook gewoon een testversie voor de ontwikkelaars zijn, maar het kan ook betekenen dat de Demon's Souls Remake binnenkort misschien wel verschijnt op de PS4. Ergens zou het ook niet heel erg gek zijn dat Demon's Souls op de last-gen console verschijnt, want de game werd aan het begin van de ontwikkeling gemaakt voor de PS4, dus het kan best zo zijn dat Bluepoint Games nog wat klaar had liggen om aan verder te werken. Verwacht alleen niet dezelfde grafische scherpte en 60FPS zoals op de PS5, want de PS4 kan dat simpelweg niet aan.

Demon's Souls Remake op PS4

Natuurlijk past het eventueel verschijnen van de Demon's Souls Remake op de PS4 ook wel in het plaatje van wat Sony recentelijk aan het doen is. Marvel's Spider-Man Miles Morales werd oorspronkelijk ook ontwikkeld voor de PS5, maar kreeg toch een PS4 versie. Hetzelfde geldt eigenlijk voor Horizon Forbidden West. Het lijkt er dus op dat Sony toch nog niet helemaal klaar is om de PS4 los te laten, maar vergis je niet, de game zal ongetwijfeld beter spelen op de PS5. Sony is overigens niet de enige die zijn oude console niet kan loslaten, ook Microsoft heeft een plan om de Xbox One nog even in leven te houden.

Populair Nieuws