Deel PS Plus Essential line-up voor september nu al gelekt

News
maandag, 28 augustus 2023 om 13:30
playstation plus newf1655289162
Het is alweer een tijd geleden dat Dealabs gebruiker Billbil-kun de PS Plus line-up wist te verklappen, maar deze maand is het weer raak. Tenminste, de headliner heeft hij inmiddels bekendgemaakt, maar de overige games is hij nog niet zo zeker van. Die headliner is daarentegen erg spectaculair en zal velen kunnen bekoren.
Het was een tijdje rustig aan het PS Plus front. Sony leek het lek boven water te hebben, waardoor er eigenlijk geen informatie over de nieuwe PS Plus line-up naar buiten kwam. Daar lijkt nu weer verandering in gekomen: Dealabs gebruiker Bill-bil kun meent zeker te weten wat de headliner wordt van de PS Plus line-up voor september. De overige games is hij minder zeker over, maar daar komt mogelijk nog verandering in.
Bill-bil kun lijkt een meester te zijn in het scrapen van databases en gebruikt die kennis om toekomstige releases te voorspellen. Lange tijd wist hij zo de PS Plus line-up ruim van tevoren te voorspellen, maar ook de nieuwe gratis Epic Games, de Game Pass line-up en releases van de nieuwste iPhone en andere hardware lijken hem eerder bekend te zijn dan de bedoeling is.
Het is alweer even geleden dat hij ook de PS Plus line-up wist te ontcijferen, maar deze maand lijkt hem dat in ieder geval deels gelukt te zijn. Dat werd dan ook meteen met veel enthousiasme onthaald: de website waarop hij zijn onthulling postte lag meteen plat door de massale belangstelling. Inmiddels is dat hersteld en is het PS Plus nieuws 'gewoon' te lezen. Wat we daar kunnen lezen is zeker interessant voor fans van games die complete chaos bieden!

Gratis bij PS Plus Essential: Saint's Row

Volgens Bill-bil Kun kunnen PS Plus abonnees in september de hitgame uit 2022, Saint's Row scoren. Deze game is een reboot van de serie die zich laat kenmerken als een absurde, chaotische en over-the-top versie van GTA. In deze game gaan we helemaal terug naar de begintijd van de Saints, nog voordat de illustere gang opgericht is. De game speelt als een open world game en combineert actie en humor. In de game kunnen spelers een fictieve versie van Las Vegas verkennen en onveilig maken.
PS Plus geeft maandelijks drie games weg voor iedereen die een PS Plus abonnement heeft. Ook PS Plus Extra en PS Plus Premium abonnees kunnen de drie games claimen. De officiële onthulling van de line-up voor september wordt verwacht op woensdag 30 augustus, waarna de games volgende week dinsdag, 5 september, daadwerkelijk beschikbaar komen.
Tot 5 september kunnen de PS Plus games voor augustus nog geclaimed worden. Dat zijn de volgende games:
Na 5 september kunnen de games niet meer geclaimed worden, maar wie de games eenmaal geclaimed heeft, kan ze blijven spelen zolang het PS Plus abonnement loopt.