De Harley Quinn outfits van Birds of Prey zijn geweldig voor cosplayers!

  De nieuwe DC film 'Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn' zit boordevol actie, humor, kick-ass team ups en enorm veel Harley Quinn outfits om te cosplayen! Lees snel verder de verschillende opties te ontdekken.

  Warner Bros. Pictures

  Na een heftige break-up met de Joker besluit Harley Quinn dat het tijd is voor veranderingen. Dit doet ze niet alleen door een nieuw levensmotto in te stellen maar ook door haar look flink te veranderen. Vergeet het blauw-roze bomber jack, want in Birds of Prey draagt Margot Robbie als Harley Quinn ontzettend veel nieuwe outfits. Goed nieuws voor de cosplayers en de mode liefhebbers!

  New Harley, New Look

  Na het succes van Suicide Squad in 2016 zag je de bekende outfit van Harley Quinn massaal terug bij Halloween-feestjes en cosplay-conventies. In deze nieuwe DC film zijn er genoeg nieuwe outfits bijgekomen. Net als Harley's persoonlijkheid zijn de kostuums spontaan, kleurrijk en 'out of the box.'

  Designer Erin Benach heeft er bewust voor gekozen om de looks heel 'eigen' te maken. Het was belangrijk om terug te kunnen zien dat alle outfits door Harley zelf zijn gemaakt. Dit maakt het voor de cosplayers leuk om de oufits zelf na te maken.

  Met wat kleurrijke franjes, een neon roze top en een gescheurde korte broek kom je al heel ver om een van deze nieuwe looks zelf na te maken. Voor degenen die de Harley Quinn outfits niet zelf willen maken, no worries, want de kostuums zijn ook heel makkelijk online te vinden.

  • Warner Bros. Pictures
  • Warner Bros. Pictures
  • Warner Bros. Pictures

  Birds of Prey

  In 'Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn' volgen we Harley Quinn na het einde van Suicide Squad. Het is inmiddels uit met de Joker en Harley probeert een nieuw leven voor zichzelf op te bouwen zonder misdaad. Alleen is dit makkelijker gezegd dan gedaan aangezien oude schurken uit Harley's verleden nog niet klaar met haar zijn.

  Een van deze schurken is Roman Sionis, gespeeld door Ewan McGregor. Samen met drie andere superheldinnen en een jong meisje waar Roman het ook op gemunt heeft besluit Harley het tegen hem op te nemen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.