De kerstman trakteert met gratis Fall Guys outfits

News
dinsdag, 22 december 2020 om 11:30
fall guysf1608627178
Vrijdag is het alweer kerst, het jaar is weer omgevlogen en hopelijk hebben we volgend jaar een stuk meer voorspoed dan afgelopen jaar. Maar zie jij de kerstdagen met alle coronamaatregelen nou eigenlijk niet echt zitten? Goed nieuws! Want we hebben als troost een leuk kerstcadeau, of nou ja, Fall Guys heeft een leuk kerstcadeau. Dus ben jij nou de grootste Fall Guys fan? Pak snel dat kerstcadeau uit!

Wat heeft de kerstman meegenomen?

Maar wat krijgen we dan van de Fall Guys-kerstman? Vannacht (Nederlandse tijd) bracht Fall Guys een bijzondere maar toch ook hilarische video online. Hierin zien we een Fall Guys mannetje dat gedesillusioneerd rondloopt in de echte wereld. Eerst wil hij een kerstboom hebben, dan een sneeuwpop, maar dat is natuurlijk niet helemaal hoe het werkt. Uiteindelijk krijgt hij van de familie in de video een mooi kerstoutfit en dat kun jij nu ook kan gebruiken. Want deze kerst kun jij in Fall Guys mooie kerstoutfits krijgen.

Nog meer gratis content

En er was nog meer goed nieuws voor de Fall Guys liefhebbers. Maandag kon je op XGN.nl namelijk al lezen dat er een nieuwe update voor Fall Guys seizoen drie beschikbaar is en er is nog meer gratis content. Amazon Prime biedt namelijk gratis content aan voor Prime leden. Deze maand kun je bijvoorbeeld gratis het exclusieve Fall Guys: Ultimate Knockout-pakket krijgen. Hierin vind je drie kronen die je weer in de game kunt uitgeven en een speciaal Winter Wander-kostuum. En daar blijft het niet bij, want de komende maanden verschijnt er elke maand weer nieuwe gratis Fall Guys content op Amazon Prime.

Populair Nieuws