De iPhone 12 lijkt steeds meer op de iPad Pro

News
dinsdag, 14 april 2020 om 12:25
iphonef1582022215
Volgens interne documenten van Apple zouden er dit jaar nog vier nieuwe iPhones uitkomen. Deze informatie heeft Bloomberg gisteren gedeeld. De documenten onthullen dat de iPhones een nieuw design zullen krijgen, dat veel lijkt op dat van de iPad Pro-modellen.
In de documenten die in de handen van Bloomberg zijn gevallen, worden vier nieuwe modellen genoemd. Deze modellen zouden in het najaar van 2020 beschikbaar moeten zijn. Volgens bronnen in het bedrijf zelf zouden de nieuwe toestellen ook 5G ondersteunen. Van de nieuwe modellen zijn er twee die de iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max zullen opvolgen. Ook worden er twee goedkopere modellen uitgebracht die de iPhone 11 opvolgen.

Overeenkomsten met iPad Pro

Twee van de vier toestellen zouden erg veel op de iPad Pro lijken. Zo zouden de modellen platte, roestvrijstalen randen bevatten en ronde hoeken. De high-end modellen bevatten drie camera's op de achterkant van het toestel. Ook krijgen de high-end modellen het LiDAR-scansysteem dat ook op de iPad Pro zit. De goedkopere modellen krijgen twee camera's. Ook worden de nieuwe iPhones van een nieuwe, krachtigere processor voorzien. Welke chip de nieuwe toestellen zullen krijgen is nog niet duidelijk. Er wordt geschat dat de nieuwe iPhones later op de markt zullen komen vanwege het coronavirus.